• Katalóg ponúk » 
  • FARBA NA DREVO ECOLOREX - OCHRANNÝ NÁTER NA DREVO - Náter chráni a dodáva farbu lakovaným či nelakovaným prvkom. Chránia aj pred poveternostnými vplyvmi a predlžujú životnosť drevenej architektúry.

FARBA NA DREVO ECOLOREX - OCHRANNÝ NÁTER NA DREVO - Náter chráni a dodáva farbu lakovaným či nelakovaným prvkom. Chránia aj pred poveternostnými vplyvmi a predlžujú životnosť drevenej architektúry.

719124
FARBA NA DREVO ECOLOREX - OCHRANNÝ NÁTER NA DREVO - Náter chráni a dodáva farbu lakovaným či nelakovaným prvkom. Chránia aj pred poveternostnými vplyvmi a predlžujú životnosť drevenej architektúry.

ECOLOREX je ekologický, akrylový, nehorľavý výrobok na dekoráciu a ochranu všetkých druhov dreva a drevu podobných materiálov. Obsahuje vosky, ktoré odpudzujú vodu a chránia impregnované drevo pred plesňami a vlhkosťou, a tým pred hnilobou. Pigmenty obsiahnuté v ochrannom nátere sú odolné voči UV žiareniu a zaručujú tak farebnú stálosť, zatiaľ čo ostatné zložky robia výrobok odolným voči všetkým poveternostným vplyvom. Ochranný náter je k dispozícii vo viacerých farbách, ako aj bezfarebný pre zruby. Farba je uvedená na obale. Dátum exspirácie 2 roky od dátumu uvedeného na obale. Skladujte pri teplote od 5 °C do 35 °C v tmavej miestnosti v pôvodnom uzavretom obale. Uchovávajte mimo dosahu detí. EUH208 Obsahuje: 1,2-benzoizotiaz , lin-3-ón , reakčnú zmes 5-chlór-2-metyl-2H-izotiazol-3-ónu [EC247 500 7] a 2-metyl-2Hizotiazol-3-ónu [EC 220 239 6 (3:1)1]. Návod na použitie Pred použitím je potrebné výrobok dôkladne premiešať, pretože pri dlhšom skladovaní môže dôjsť k jeho rozvrstveniu, čo však nemá vplyv na kvalitu impregnácie. Náter by sa mal vykonávať na suché (vlhkosť 15 %), vyčistené a odmastené drevo. Staré vrstvy farby by sa mali odstrániť. Natieranie by sa malo vykonávať pri teplotách od 7 °C a za poveternostných podmienok priaznivých pre natieranie. Ochranný náter rovnomerne naneste štetcom alebo valčekom. Odporúča sa naniesť dve vrstvy. Druhú vrstvu môžete naniesť približne po 2 hodinách. Počas aplikácie sa vyhnite vlhkým miestam. Neriedite farbu a roztok je pripravený. Farba by sa mala nanášať v pracovnom odeve, pretože škvrny sa ťažko odstraňujú. Nástroje po použití ihneď umyte vo vode so saponátom. Výťažnosť z jedného litra je 7 až 10 metrov štvorcových (jedna vrstva) v závislosti od povrchu, hrúbky a techniky aplikácie. Chemické zloženie: voda, vosky, pigmenty, živice a iné prísady

NEHODNOTENÝ

Convi Plus s. r. o.
Trnava

0

Dodavatel je v systému ePoptávka.cz registrován již 0 měsíců

Ďalšie dodávateľské ponuky