Tipy pre vyhľadávanie: Okna, Nábytok, Náhradné diely
HPN 20 M vychádza z osvedčeného radu piestových narážačiek. Je určená pre výrobu klobások, salámov, šuniek, rôznych polotovarov a výrobkov z mäsa. Jednoduchá obsluha, bezporuchová prevádzka, ľahká premiestniteľnosť a dlhá životnosť sú jej hlavné pred…
Pracovné stoly sú vyrobené z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele. Stoly sú určené pre potravinársky priemysel ako zariadenie kuchýň, lahôdok, výrobní mäsového priemyslu atď.
Nárazová ochrana zabraňuje poškodeniu stien pri použití manipulačných vozíkov vo výrobných priestoroch. Jednotlivé prvky ochrany sú vyrobené z nerezového profilovaného plechu hrúbky 2 mm, zvarené do potrebných tvarov a dĺžok a uchytené o steny. Vznik…
Expanzný omračovací prístroj je určený na omráčenie hovädzieho dobytka zabíjaného v mäsovom priemysle. Prístroj je jednoručný s piestom a trnom. Piest získava pohybovú energiu z nábojky ale neopúšťa valec (hlaveň). Z valca sa vysúva iba trn, ktorý bl…
Nová technológia a moderná konštrukcia sú prínosom miešačiek na mäso M 90. Miešačka je určená pre menšie a stredne veľké mäsiarske prevádzky. Dielce prichádzajúce do styku so surovinou sú z korozií-vzdorného materiálu.
Pneumatická narážačka šuniek je určená na narážanie surovej vykostenej šunky alebo pliecka do pružného sieťového obalu, v ktorom sa vykonáva ďalšie spracovanie a predaj. Zariadenie je konštruované ako dvojča (t.j. dve na sebe nezávislé narážacie trub…
Čerpadlo je určené na čerpanie čistých kvapalín a kvapalín, ktoré obsahujú drobné mechanické nečistoty, ako sú hroznové šupky, kôstky, stopky, zrnká piesku a pod. Je vhodné na čerpanie muštov, vín, vinných kvasníc, piva, ovocných štiav, pretlakov a p…
Protizápachové kanalizačné uzávery vyrábame s bočným a priamym výpustom. Súčasťou uzáverov sú zberné žľaby dodávané podľa požiadaviek zákazníka s možnosťou určenia smerovania, množstva, tvaru a dĺžky. Uzávery sú vyrobené z Cr-Ni nehrdzavejúcej ocele.
Elektrický varný kotol je určený na varenie potravín, preváranie salámov, klobás a iných výrobkov z mäsa. Pomocou vyhrievacích telies sa menovitý obsah varnej nádoby/kotla zohreje na požadovanú teplotu 80 °C, za cca 45 minút.
Rezačka na mäso RM 114 sa využíva pri rezaní vykosteného mäsa o hrúbke max. 5 cm. Požadovaná jemnosť rezania sa docieli vhodnou skladbou rezacej súpravy. Dielce prichádzajúce do styku so surovinou sú z korózii-vzdorného materiálu. Jednoduchá obsluha.…
Bubnová masírovačka je určená na solenie - masírovanie kusového mäsa určeného k výrobe údených výrobkov a špecialít (šunka, pliecko a pod.) Proces masírovania je ľubovolne programovateľný. Pri použití vývevy masírovanie prebieha vo vákuu, čím sa skva…
Sekáče sú určené na hrubé sekanie mäsa v mäsiarskych prevádzkach a obchodoch. Moderný dizajn, vysoká kvalita materiálu a prevedenia sú zárukou spokojnosti. Sekáče vyrábame v troch veľkostných kategóriách - 805, 538 a 370 mm s hmotnosťou - 2,2 kg, 1,3…