Tipy pre vyhľadávanie: Okna, Nábytok, Náhradné diely
Stĺpové zdvíhacie zariadenie je určené na zdvíhanie a preklápanie prepravných vozíkov, v ktorých sa dopravuje surovina na spracovanie k jednotlivým strojom a zariadeniam vo výrobniach mäsového priemyslu. Zariadenie je povrchovo upravené do agresívneh…
Expanzný omračovací prístroj je určený na omráčenie hovädzieho dobytka zabíjaného v mäsovom priemysle. Prístroj je jednoručný s piestom a trnom. Piest získava pohybovú energiu z nábojky ale neopúšťa valec (hlaveň). Z valca sa vysúva iba trn, ktorý bl…
Elektrický varný kotol je určený na varenie potravín, preváranie salámov, klobás a iných výrobkov z mäsa. Pomocou vyhrievacích telies sa menovitý obsah varnej nádoby/kotla zohreje na požadovanú teplotu 80 °C, za cca 45 minút.
Bubnová masírovačka je určená na solenie - masírovanie kusového mäsa určeného k výrobe údených výrobkov a špecialít (šunka, pliecko a pod.) Proces masírovania je ľubovolne programovateľný. Pri použití vývevy masírovanie prebieha vo vákuu, čím sa skva…