Tipy pre vyhľadávanie: Okna, Nábytok, Náhradné diely
Plynový varný kotol predstavuje základnú jednotku vo veľkokuchyniach-reštauráciách, nemocniciach, závodných a školských jedálňach, vojenských jednotkách. Nájde uplatnenie aj pri konzervovaní ovocia, v mäsiarstve, údenárstve a pod.
Pri všetkých modeloch, umývací cyklus prebieha pomocou čerpadla, ktoré saje ohriatu vodu z nádrže stroja. Umývací a oplachovací cyklus je riadení programátorom stroja. Po zapnutí stroj automaticky dopustí a ohreje vodu na nastavenú teplotu 55°C (umýv…
Odkladací stojan mobilný je zhotovený z potravinársky nezávadného nerezového materiálu. Nohy sú zhotovené z uzavretých tenkostenných profilov 40x40 mm a sú vybavené 2 otočným kolesami s brzdou a 2 otočnými kolesami bez brzdy.
Elektrická panvica je určená na prípravu rôznych druhov jedál a pokrmov. Potraviny sa pripravujú tepelnou úpravou - smažením v oleji, dusením vo vode. Panvica nájde uplatnenie vo veľkokuchyniach, závodoch spoločného stravovania, bufetoch.
Odsávač pár je zhotovený z potravinársky nezávadného nerezového materiálu. Cena je bez axiálneho ventilátora a bez potrubia. Cena sa stanoví podľa konkrétneho prevedenia a dĺžky potrubia. V cene sú započítané tukové filtre a osvetlenie.
Plynový varný kotol predstavuje základnú jednotku vo veľkokuchyniach-reštauráciách, nemocniciach, závodných a školských jedálňach, vojenských jednotkách. Nájde uplatnenie aj pri konzervovaní ovocia, v mäsiarstve, údenárstve a pod.
Nerezové umývadlo s oválnou vaňou je zhotovené z potravinársky nezávadného nerezového materiálu a je vybavené zadným lemom s výškou 60 mm.
Parný varný kotol predstavuje základnú jednotku vo veľkokuchyniach-reštauráciách, nemocniciach, závodných a školských jedálňach, vojenských jednotkách. Nájde uplatnenie aj pri konzervovaní ovocia, v mäsiarstve, údenárstve a pod.
Držiak na taniere je zhotovený z potravinársky nezávadného nerezového materiálu a je možné ho upevniť do nerezovej skrine.
Plynová panvica je určená na prípravu rôznych druhov jedál a pokrmov. Potraviny sa pripravujú tepelnou úpravou - smažením v oleji, dusením vo vode. Panvica nájde uplatnenie vo veľkokuchyniach, závodoch spoločného stravovania, bufetoch.
Elektrický sporák sa používa na varenie v prevádzkach a zariadeniach verejného stravovania, je vyhotovený z potravinársky nezávadného nerezového materiálu. Elektrický sporák sa skladá z dvoch častí: z hornej, ktorá je vybavená termostatom.
Elektrický sporák sa používa na varenie v prevádzkach a zariadeniach verejného stravovania, je vyhotovený z potravinársky nezávadného nerezového materiálu. Elektrický sporák sa skladá z dvoch častí, z hornej, ktorá je vybavená štyrmi výkonnými platňa…
Kombinovaný sporák s plynovými horákmi a elektrickou trúbou sa používa na varenie a pečenie v prevádzkach spoločného stravovania. Vyhotovený je z potravinársky nezávadného nerezového materiálu. Sporák má samonosnú konštrukciu a nastaviteľné nožičky n…
Kombinovaný sporák s neutrálnou skrinkou je vyhotovený z potravinársky nezávadného nerezového materiálu. Konštrukcia zariadenia je samonosná a je vybavená nastaviteľnými nožičkami na vyrovnanie nerovností podlahy.