Tipy pre vyhľadávanie: Okna, Nábytok, Náhradné diely
Výrobok je vyrábaný z hydinového mechanicky separovaného mäsa, prírodných korenín, plnený do celofánových obalov tepelne opracovaný. Balia sa do Ldpe fólie. Trvanlivosť je 21 dní od dátumu balenia pri teplote skladovania do +4°C.
Výrobok je vyrobený z bravčového mäsa s prídavkom majoránky a papriky, ktorá presvitá cez obal. Vzhľad výrobku v nákroji je charakteristický zrnitým dielom. Nakoľko je klobása tepelne opracovaná avšak neúdená, povrch je svetločervený.
Výrobok je vyrábaný z vybraných surovín bravčového a hovädzieho mäsa, prírodných korenín, plnený do prírodných obalov s priemereom 34-36 mm, dĺžkou 25 cm, tepelne opracovaný. Balí sa do Ldpe fólie. Trvanlivosť je 21 dní od dátumu balenia pri teplote …
Výrobok je vyrobený z hydinového mäsa a bravčovej slaniny ochutený zmesou prírodných korenín. Vzhľad výrobku v nákroji je charakteristický tmavoružovou spojkou s nepravidelnou mozaikou tukových kociek, chuť primerane slaná a korenená, jemná po údení.
Výrobok je vyrábaný z vybraných surovín hydinového mäsa, prírodných korenín, plnený do prírodných obalov s priemerom 32-34 mm, tepelne opracovaný. Balí sa do LDPE fólie. Trvanlivosť je 21 dní od dátumu balenia pri teplote skladovania do +4°C.
Výrobok je vyrobený z hydinového mechanicky separovaného mäsa, bravčovej slaniny a prírodných korenín. Tepelne opracovaný. Plní sa do umelých vysokokvalitných obalov s priemerom 43 mm zabraňujúcich stratám a zvyšujúcim trvanlivosť na 30 dní.
Výrobok je vyrábaný z vybraných surovín hovädzieho a bravčového mäsa, prírodných korenín, plnený do celofánových obalov s červenou potlačou s priemerom 22-24 mm, tepelne opracovaný. Balí sa do Ldpe fólie.
Výrobok je vyrobený z bravčového mäsa s prídavkom majoránky, ktorá presvitá cez obal. Vzhľad výrobku v nákroji je charakteristický zrnitým dielom. Nakoľko je klobása tepelne opracovaná avšak neúdená, povrch je biely.
Výrobok je vyrobený z bravčového mäsa špeciálne upraveného, tepelne opracovaný, balený do PE sáčkov o hmotnosti cca 1200 g, trvanlivosť 30 dní pri skladovaní do +4°C. Výrobok má tvar nepravidelného oválu chudej svaloviny z bravčového pleca zaúdeného …
Výrobok je vyrobený z hydinového mechanicky separovaného mäsa, prírodných korenín a kápie. Plní sa do potlačených vysokokvalitných obalov s priemerom 82 mm zabraňujúcim stratám a zvyšujúcich trvanlivosť Tepelne opracovaný.
Výrobok má tyčový tvar s priemerom obalu 55 mm s potlačou. Výrobok je plnený do riasených obalov červenej farby. Vyrobený je z hovädzieho a bravčového mäsa. Mozaiku tvoria drobné zrná chudej svaloviny a tučných častí.
Výrobok tyčového tvaru, vyrobený z hydinového mäsa a hydinového separovaného mäsa. Charakteristický znak je mozaika spojky a vložky. Je tepelne opracovaný.plnený do plastových vysokokvalitných obalov s priemerom 90 mm, zabraňujúcich stratám a zvyšujú…
Výrobok je vyrábaný z vybraných surovín bravčového mäsa, prírodných korenín, plnený do prírodných obalov s priemerom 34-36 mm, tepelne opracovaný.
Výrobok má tyčový tvar s priemerom obalu 45 mm s potlačou. Výrobok je plnený do kolagénnych obalov. Vyrobený je z výrobných častí bravčového a hovädzieho mäsa, dochutený špeciálne upravenou koreninovou zmesou. Mozaiku tvoria zrná chudej svaloviny a t…