Tipy pre vyhľadávanie: Okna, Nábytok, Náhradné diely
Elektrický varný kotol je určený na varenie potravín, preváranie salámov, klobás a iných výrobkov z mäsa. Pomocou vyhrievacích telies sa menovitý obsah varnej nádoby/kotla zohreje na požadovanú teplotu 80 °C, za cca 45 minút.
Bubnová masírovačka je určená na solenie - masírovanie kusového mäsa určeného k výrobe údených výrobkov a špecialít (šunka, pliecko a pod.) Proces masírovania je ľubovolne programovateľný. Pri použití vývevy masírovanie prebieha vo vákuu, čím sa skva…
Operatívny nákup na základe interných požiadaviek, príprava a riadenie výberových konaní (investície, systémoví dodávatelia...), vyhľadávanie, preverovanie a hodnotenie dodávateľov, analýza faktorov ovplyvňujúcich cenu materiálov, nákupný marketing a…
Strojárska výroba je orientovaná na zákazkovú výrobu v dvoch oblastiach: mechanické opracovanie – jedná sa o výrobu a opracovanie súčiastok sústružením, frézovaním a brúsením; zámočnícka výroba - predstavuje výrobu častí technologických zariadení z k…