Tipy pre vyhľadávanie: Okna, Nábytok, Náhradné diely
Nová technológia a moderná konštrukcia sú prínosom miešačiek na mäso M 90. Miešačka je určená pre menšie a stredne veľké mäsiarske prevádzky. Dielce prichádzajúce do styku so surovinou sú z korozií-vzdorného materiálu.
M 200, M 450 je určená na výrobu mäsových výrobkov, na premiešanie porezaného mäsa s prísadami. K tomuto účelu slúžia dve lopatkové miešadlá, ktoré zabezpečujú dokonalé premiešanie suroviny s prísadami a následné vyprázdnenie miešačky. Celá miešačka …
HPN 20 M vychádza z osvedčeného radu piestových narážačiek. Je určená pre výrobu klobások, salámov, šuniek, rôznych polotovarov a výrobkov z mäsa. Jednoduchá obsluha, bezporuchová prevádzka, ľahká premiestniteľnosť a dlhá životnosť sú jej hlavné pred…
Pracovné stoly sú vyrobené z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele. Stoly sú určené pre potravinársky priemysel ako zariadenie kuchýň, lahôdok, výrobní mäsového priemyslu atď.
Nárazová ochrana zabraňuje poškodeniu stien pri použití manipulačných vozíkov vo výrobných priestoroch. Jednotlivé prvky ochrany sú vyrobené z nerezového profilovaného plechu hrúbky 2 mm, zvarené do potrebných tvarov a dĺžok a uchytené o steny. Vznik…
Cieľová skupina - skúšobní komisári stavebných strojov, ciele programu (kurzu) - prehĺbiť odborne vedomosti v rámci problematiky stavebných strojov.
Povinné preškolenie po 2 rokoch. Cieľová skupina - rozšíriť a zopakovať odborné vedomosti a praktické zručnosti potrebne pre obsluhu jednotlivých typov stavebných strojov.
Expanzný omračovací prístroj je určený na omráčenie hovädzieho dobytka zabíjaného v mäsovom priemysle. Prístroj je jednoručný s piestom a trnom. Piest získava pohybovú energiu z nábojky ale neopúšťa valec (hlaveň). Z valca sa vysúva iba trn, ktorý bl…
Elektrický varný kotol je určený na varenie potravín, preváranie salámov, klobás a iných výrobkov z mäsa. Pomocou vyhrievacích telies sa menovitý obsah varnej nádoby/kotla zohreje na požadovanú teplotu 80 °C, za cca 45 minút.
Bubnová masírovačka je určená na solenie - masírovanie kusového mäsa určeného k výrobe údených výrobkov a špecialít (šunka, pliecko a pod.) Proces masírovania je ľubovolne programovateľný. Pri použití vývevy masírovanie prebieha vo vákuu, čím sa skva…
Cieľová skupina - strojníci stavebných strojov, ciele programu (kurzu) - získať odborné vedomosti a praktické zručnosti pre obsluhu jednotlivých typov stavebných strojov.