Tipy pre vyhľadávanie: Okna, Nábytok, Náhradné diely
                        
                    Výrobok je vyrobený z bravčového mäsa s prídavkom majoránky a papriky, ktorá presvitá cez obal. Vzhľad výrobku v nákroji je charakteristický zrnitým dielom. Nakoľko je klobása tepelne opracovaná avšak neúdená, povrch je svetločervený.
                        
                    Výrobok je vyrobený z bravčového mäsa s prídavkom majoránky, ktorá presvitá cez obal. Vzhľad výrobku v nákroji je charakteristický zrnitým dielom. Nakoľko je klobása tepelne opracovaná avšak neúdená, povrch je biely.
                        
                    Výrobok je vyrábaný z vybraných surovín bravčového mäsa, prírodných korenín, plnený do prírodných obalov s priemerom32-34 mm, tepelne opracovaný. Balí sa do, Ldpe fólie. Trvanlivosť je 21 dní od dátumu balenia pri teplote skladovania do +4°C.
                        
                    Výrobok má tvar klobás, formovaných do párov o dĺžke 20-25 cm, plnených do bravčových čriev s priemerom 32-36 mm. Vôňa a chuť výrobku je príjemná a aromatická po použitých surovinách a údení, výraznejšie korenistá.
                        
                    Výrobok je vyrábaný z vybraných surovín bravčového a hovädzieho mäsa, prírodných korenín, plnený do prírodných obalov s priemereom 34-36 mm, dĺžkou 25 cm, tepelne opracovaný. Balí sa do Ldpe fólie. Trvanlivosť je 21 dní od dátumu balenia pri teplote …
                        
                    Výrobok je vyrábaný z vybraných surovín hydinového mäsa, prírodných korenín, plnený do prírodných obalov s priemerom 32-34 mm, tepelne opracovaný. Balí sa do LDPE fólie. Trvanlivosť je 21 dní od dátumu balenia pri teplote skladovania do +4°C.
                        
                    Výrobok je vyrábaný z vybraných surovín bravčového mäsa, prírodných korenín, plnený do prírodných obalov s priemerom 34-36 mm, tepelne opracovaný.
                        
                    Výrobok má tyčový tvar s priemerom 40 mm . Výrobok je plnený do kolagénneho obalu. Povrch je sýto hnedočervenej farby s presvitajúcim zrnením surovín. Rez je lesklý s výraznou mozaikou chudých a tučných častí bravčového a hovädzieho mäsa.
                        
                    Plnená do prírodných bravčových obalov. Trvanlivosť: 6 dní pri uskladnení do teploty +4ºC.