Tipy pre vyhľadávanie: Okna, Nábytok, Náhradné diely
Výrobok je vyrábaný z hydinového mechanicky separovaného mäsa, prírodných korenín, plnený do celofánových obalov tepelne opracovaný. Balia sa do Ldpe fólie. Trvanlivosť je 21 dní od dátumu balenia pri teplote skladovania do +4°C.
Výrobok je vyrábaný z vybraných surovín bravčového a hovädzieho mäsa, prírodných korenín, plnený do prírodných obalov s priemereom 34-36 mm, dĺžkou 25 cm, tepelne opracovaný. Balí sa do Ldpe fólie. Trvanlivosť je 21 dní od dátumu balenia pri teplote …
Výrobok má tyčový tvar s priemerom obalu 45 mm s potlačou. Výrobok je plnený do kolagénnych obalov. Vyrobený je z výrobných častí bravčového a hovädzieho mäsa, dochutený špeciálne upravenou koreninovou zmesou. Mozaiku tvoria zrná chudej svaloviny a t…
Výroba a predaj mäsových výrobkov, zabíjačkových špecialít, údenie mäsa. Predaj lahôdkárskych výrobkov, šalátov, výroba rybích výrobkov.
Výrobok je vyrábaný z vybraných surovín hovädzieho a bravčového mäsa, prírodných korenín, plnený do celofánových obalov s červenou potlačou s priemerom 22-24 mm, tepelne opracovaný. Balí sa do Ldpe fólie.
Výrobok je vyrobený z bravčového mäsa s prídavkom majoránky a papriky, ktorá presvitá cez obal. Vzhľad výrobku v nákroji je charakteristický zrnitým dielom. Nakoľko je klobása tepelne opracovaná avšak neúdená, povrch je svetločervený.
Naša spoločnosť začala pôsobiť na slovenskom trhu v roku 2008. Sme mladá prosperujúca firma a zaoberáme sa distribúciou čerstvého ovocia a zeleniny do gastronomických zariadení. Ponúkame široké spektrum vždy čerstvého ovocia a zeleniny od šalátov,…
Výrobok je vyrábaný z vybraných surovín bravčového mäsa, prírodných korenín, plnený do prírodných obalov s priemerom 34-36 mm, tepelne opracovaný.
Výrobok má tvar klobás, formovaných do párov, plnených do bravčových čriev s priemerom 34-36 mm. Farba na povrchu je sýta hnedočervená s presvitajúcim zrnením na povrchu je výrobok suchý, mierne vrásčitý.Vzhľad v náreze je lesklý s mozaikou chudého m…
Výroba a predaj mäsových výrobkov, zabíjačkových špecialít, údenie mäsa. Predaj lahôdkárskych výrobkov, šalátov, výroba rybích výrobkov.
Výrobok je vyrobený z bravčového mäsa s prídavkom majoránky, ktorá presvitá cez obal. Vzhľad výrobku v nákroji je charakteristický zrnitým dielom. Nakoľko je klobása tepelne opracovaná avšak neúdená, povrch je biely.
Výroba a predaj mäsových výrobkov, zabíjačkových špecialít, údenie mäsa. Predaj lahôdkárskych výrobkov, šalátov, výroba rybích výrobkov.
Výroba a predaj mäsových výrobkov, zabíjačkových špecialít, údenie mäsa. Predaj lahôdkárskych výrobkov, šalátov, výroba rybích výrobkov.
Výrobok je vyrobený z hydinového mechanicky separovaného mäsa, prírodných korenín a kápie. Plní sa do potlačených vysokokvalitných obalov s priemerom 82 mm zabraňujúcim stratám a zvyšujúcich trvanlivosť Tepelne opracovaný.